Workshops

CVT = Complete Vocal Technique

De workshop CVT is een zangworkshop. Je leert de basistechiek van zingen. De CVT is een veelgebruikte zangmethode. Je leert o.a de 4 stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive en Edge. Daarnaast bespreken we enkele lastige zangproblemen en lossen die op met de CVT: hoog zingen, knijpen, laag zingen, volume maken, hoog in de borststem, keelpijn etc. Ook ademsteun komt aan bod. De geleerde technieken passen we toe in een aantal songs.

Countrymusic        

Een middag of avond heerlijk countrysongs zingen. Wist je dat country best wel hip is? En veelal meerstemmig. De workshop wordt gegeven door Pam. Zij is een countryzangeres afkomstig uit Nashville.

 

 

 

 

Interpretation: singing from the heart           

Muziek is emotie. Maar hoe breng je dat nu over? Hoe stop je al je gevoel in dat ene lied? In deze workshop ga je aan de slag met een lied. We zoeken de diepere betekenis ervan op en je leert hoe je het nou zó kunt zingen dat het publiek alle emotie voelt.

 

 

Diva Night 

Leren zingen zoals de grote sterren. we gaan luisteren, analyseren en zelf doen! Elke keer staat er een bepaalde Diva in de picture. Bv Adele,  Whitney Houston,  Anouk of ……

Podiumpresentatie

In deze workshop leer je wat er allemaal komt kijken wanneer je gaat optreden. Hoe werkt de geluidsinstallatie, hoe zing je het beste met microfoon, wat is een setlist en hoe maak je deze, wie doet wat en tot slot: wat doe jij? Hoe sta je op een podium? Wat zeg je? En hoe ga je om met podiumangst?

Zingen voor juffen&meesters

Een workshop voor mensen die voor de klas staan en beter voor en met de kinderen willen leren zingen. Ook geschikt als je vaak last hebt van je stem als je voor de klas staat.

 

 

Stemvorming voor koordirigenten.      * NIEUW*

Dirigeren is een ander vak dan zangles geven. Voor een dirigent is het belangrijk om enige kennis te hebben over de stem en stemvorming. Wat wil je bereiken? Welke klank wil je horen? En welke aanwijzing kun je dan geven aan je zangers? Misschien wil je je koor wel vooruit helpen, en de stemmen verbeteren. Welke oefeningen kun je dan vooraf geven zodat de stemmen zuiverder worden of de sopranen de hoogte beter halen? Dat leer je allemaal in deze cursus/workshop.

Ademsteun

Een hele les over ademsteun. Wat is dat nou en hoe gebruik je ademsteun? Hoe helpt ademsteun om een hoge noot te halen? Of om meer volume te maken

 

 

Een workshop met al je vriendinnen!

Wil je iets doen met je vriendinnen, collega’s, familie of .. Leuk! Je kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een workshop over zangtechniek, alleen maar lekker zingen, iedereen werken aan z’n eigen zangvraag, podiumangst, etc. De workshop kan gegeven worden in een van onze leslocaties of je kunt zelf een locatie regelen.