Zangworkshops

Zangworkshops die bij ons op het programma staan zijn:

  • Zangworkshop CVT
  • Zingen voor juffen en meesters
  • Workshop Countrymusic
  • Stemvorming voor koordirigenten

Workshop CVT = Complete Vocal Technique

De workshop CVT is een zangworkshop. Je leert de basistechiek van zingen. De CVT is een veelgebruikte zangmethode. Je leert o.a de 4 stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive en Edge. Daarnaast bespreken we enkele lastige zangproblemen en lossen die op met de CVT: hoog zingen, knijpen, laag zingen, volume maken, hoog in de borststem, keelpijn etc. Ook ademsteun komt aan bod. De geleerde technieken passen we toe in een aantal songs.

Zingen voor juffen en meesters

Een workshop voor mensen die voor de klas staan en beter voor en met de kinderen willen leren zingen. Ook geschikt als je vaak last hebt van je stem als je voor de klas staat.

Countrymusic       

Een middag of avond heerlijk countrysongs zingen. Wist je dat country best wel hip is? En veelal meerstemmig. De workshop wordt gegeven door Pam. Zij is een countryzangeres afkomstig uit Nashville. De spreektaal van deze workshop is Engels.

zangworkshops Odijk Bunnik Woerden

zangworkshops Odijk Bunnik Woerden

zangworkshops Odijk Bunnik Woerden

Stemvorming voor koordirigenten.      * NIEUW*

Dirigeren is een ander vak dan zangles geven. Voor een dirigent is het belangrijk om enige kennis te hebben over de stem en stemvorming. Wat wil je bereiken? Welke klank wil je horen? En welke aanwijzing kun je dan geven aan je zangers? Misschien wil je je koor wel vooruit helpen, en de stemmen verbeteren. Welke oefeningen kun je dan vooraf geven zodat de stemmen zuiverder worden of de sopranen de hoogte beter halen? Dat leer je allemaal in deze zangworkshop.

Meer weten over een van deze zangworkshops? Klik hier