12+

In de zanglessen worden de tieners gestimuleerd hun eigen songs uit te kiezen. We vinden een gezond stemgebruik heel belangrijk en we leren de jongeren daarom een goede zangtechniek aan. Omdat elke stem en elk kind anders is, zijn alle lessen op maat.

Kinderen in deze leeftijd vinden hun stem soms ineens “stom”, “lelijk” of ze durven niet meer te zingen. Of alles is ineens stom! Hun zelfvertrouwen kan soms ook ineens helemaal verdwenen zijn. Deze puberproblemen horen we vaak in de lessen. Hier begeleiden onze docenten de jongeren ook bij. We nemen tijd voor ze en werken met ze aan het opbouwen van hun zelfvertrouwen.

Omdat we een kleine zangschool zijn, kennen Pam en Ilse alle tieners. Vaak hebben de tieners ook les van beide docenten.

Leerlingen die graag naar een muziekopleiding / conservatorium willen, kunnen ter voorbereiding hierop extra les krijgen.

 

De lessen kunnen ook online worden gegeven. Dus heb je geen zin om door de regen te fietsen, voel je je niet helemaal fit, ben je op een vakantieadres of heb je geen tijd om tussen je huiswerk door naar de les te komen? Dan bellen we via Facetime, Skype, Houseparty of Whatsapp!