Groepsles

Misschien vind je het leuker om te zingen in een groep. We hebben allerlei mogelijkheden voor groepsles voor kinderen, tieners en volwassenen. De groepslessen zijn jaarlessen, wekelijks of tweewekelijks. Zangcursussen zijn een bepaald aantal lessen. Zangschool Tosca heeft ook een cursus Songwriting . Daarnaast bieden we een aantal workshops.

Zangles volwassenen Pop
In de groepslessen voor volwassenen leer je de pop-techniek en zingen we allerlei pop- en musicalsongs. Gaandeweg ontwikkel je je stem steeds meer. Aan bod komen onder andere: ademhaling, klankvorming, resonans, draagkracht, zuiverheid, articulatie en stembereik. De lessen worden aangepast aan het niveau van de leerlingen.

Zangles volwassenen Country       *NIEUW*
De zanglessen worden gegeven door een expert in countrymusic, namelijk een countryzangeres en docente uit Nashville. Je leert allemaal nieuwe songs, alle ins en outs van de countrymusic, meerstemmig zingen, interpretatie en presentatie en ook zangtechniek komt natuurlijk aan bod! Een hele complete cursus dus.

Zangles volwassenen Klassiek
In de klassieke zanglessen leer je de klassieke zangtechniek die we toepassen in verschillende klassieke liederen, aria’s en klassieke musicalsongs. Aan bod komen onder andere ademhaling, ademsteun, klankvorming, resonans, draagkracht, zuiverheid, articulatie en stembereik.

Zangles volwassenen “Mix”                  *NIEUW*
Hou je gewoon heel erg van zingen en kun je niet kiezen tussen een bepaald genre? Dan is deze groepsles perfect voor jou! Want hierin komt vanalles aan bod: zangtechniek, interpretatie, pop, musical, country, klassiek. Je krijgt zelf les van verschillende docenten die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald genre of onderdeel.

Zangklas   
Interpretatie, presentatie, podiumangst, zangtechniek. Dat zijn de onderwerpen waar we in deze lessen aan werken. Je studeert zelfstandig je zelfgekozen songs in, waar we vervolgens in de lessen aan gaan werken. Er is veel individuele aandacht en er wordt actieve inbreng verwacht van alle leerlingen bij deze lessen. Toelating na selectie.

Eigen groep samenstellen
Je kunt je aanmelden voor een van bovenstaande groepslessen, maar misschien heb je wel hele leuke vriendinnen of collega’s die allemaal willen zingen. Dan kun je je eigen groep samenstellen! Dit kan vanaf 3 personen.